PRIVLAKA Prijave za 3. memorijal „Ivan Domac” još do sutra, turnir počinje u ponedjeljak, 27. lipnja

Društvo iz Teniskog kluba Privlaka i ove će godine – već treću zaredom – organizirati Memorijalni turnir „Ivan Domac”, u sjećanje na svog tragično preminulog prijatelja.

– Svi su pozvani i svi su dobrodošli, nema starosnih niti bilo kakvih drugih ograničenja. Turnir je ove godine međunarodnog karaktera, jer su nastup prijavila i dvojica igrača iz Modriče, iz susjedne BiH – rekao nam je Marko Kristić, jedan od organizatora ovog natjecanja, ujedno i predsjednik TK Privlaka član kojega je bio i Ivan Domac u čiju čast se turnir i održava.

Prijave za nastup na Domčev memorijal moguće su još do srijede, 22. lipnja, na brojeve telefona 099/562-23-93 (Stjepan Kvesić) i 099/737-61-05 (Marinko Ljoljo).

– Kotizacija za nastup iznosi 100 kuna, a Marinko i ja dostupni smo i za sve ostale informacije koje se nalaze i na službenom Facebook profilu našega kluba. Prošle godine imali smo čak 119 sudionika, nadamo se da ćemo ove godine premašiti tu brojku – podvukao je Stjepan Kvesić, voditelj turnira koji će ove godine biti odigran pod svjetlima novih reflektora.

Dodajmo i to kako je za sve sudionike osigurana besplatna hrana, kao i majica na dar, a za djecu bogat zabavni sadržaj. Turnir počinje u ponedjeljak 27. lipnja mečevima 1. kola, igrat će se samo pojedinačno, dočim je finalni ogled predviđen 2. srpnja.