Prosječan čovjek prespava 21 godinu života, tri godine provede na WC-u, pet godina čeka red…

Znanstvena istraživanja pokazala su kako prosječna osoba od 72 godine starosti najveći dio života provede – u krevetu i na radnom mjestu. Naime, prosječan čovjek gotovo trećinu života prespava, preciznije 21 godinu provede u snu. A 14 godina provede obavljajući profesionalne obaveze.

Istraživanjem je utvrđeno i to da prosječna osoba za ishranu potroši šest godina, čekajući u redu protrati pet godina, za učenje i studiranje potroši jedan olimpijski ciklus, tj. četiri godine, sastanči tri godine, isto toliko provede na WC-u (u konkretnom slučaju riječ je o muškarcima, žene oko šest mjeseci!), a na telefonske pozive potroši dvije godine života.

Nadalje, prosječna osoba godinu dana godinu dana provede u traženju izgubljenih predmeta, a tri godine potroši na ostale svakodnevne aktivnosti, poput izležavanja i gledanja TV-a. Pedantni znanstvenici su izračunali i to da prosječna osoba pet godina provede u kuhinji, tri i pol u prometu, a po šest mjeseci u kupaoni te na poslovima pranja i peglanja rublja.