Radotić: Imamo kvalitetne, karakterne i ambiciozne igrače; s takvima me nije strah ni u rat!

Šef Cibalijine struke Tomislav Radotić ovoga četvrtka u 17.30 sati obavit će prvu prozivku igračkoga kadra kojom će ujedno biti označen i početak priprema za natjecateljsku sezonu 2022/2023. Za razliku od prijašnjih nekoliko ljetnih pripremnih ciklusa obilježenih posvemašnjom stihijom, u pripreme za (n)ovu sezonu Cibalia kreće s gotovo u potpunosti definiranim kadrom.

Evo rostera: Filip Kovačević, Ivan Križanović, Leon Lovrić (vratari), Karlo Išasegi, Bruno Unušić, Adam Nikolić, Marijan Oršolić, Josip Gačić, Miro Bakula, Dario Rugašević, Patrick Stanić (braniči), Jurica Bajić, Ivan Mihaljević, Šimun Mikolčić, Edis Smajić, Gerald Diyoke (veznjaci), Karlo Miljanić, Andrija Bubnjar, Filip Jazvić, Dominik Dogan i Robert Perić-Komšić (napadači).

Na prvoj prozivci očekuju se i trojica nadarenih juniora – David Bosak, Luka Gradečak i Antoni Bošnjak – nekoliko igrača na probi (Ivan Lozić, Luka Kalaica, Kristijan Augustinović, Marko Augustinović i Gabriel Brlečić).

Teško je procjenjivati domete ove momčadi s obzirom na to da su rosteri konkurenata još uvijek prilična nepoznanica, a trener Radotić napominje:

– Važno je da smo od prvoga dana zajedno. Generalno, zadovoljan sam kvalitetom igračkoga kadra. Uspjeli smo zadržati prošlosezonsku okosnicu, izuzev Pušića, a igrači koji su stigli ovoga ljeta meni nisu nepoznanica. Posrijedi su dečki koji se uklapaju u ovu našu priču; kvalitetni su, karakterni i ambiciozni. S takvima me nije strah, ne daj Bože, ni u rat!