RADOTIĆ OSTAO BEZ GENERALKE Cibalia zbog crijevne viroze otkazala finale Kuševca!

Cibalia je večeras u Kuševcu trebala krenuti u pohod na treći osvojeni turnir u ljetnom pripremnom ciklusu – nakon Ruščice i Ivankova – no zbog nepredviđenih neprilika vinkovački klub morao je otkazati večerašnji nastup u finalu kuševačkog memorijala.

– Desetak igrača nam je pod crijevnom virozom. Jedva smo se nekako skrpali za sinoćnji polufinale (pobjeda 2:1 protiv Đakovo-Croatije, op.a.), ali danas nas naprosto nema na broju. Ne, nismo mogli aktivirati ni juniore koji su ove subote u Osijeku imali generalku za početak prvenstva. Isprike Kuševčanima, ali naprosto u pitanju je viša sila – kaže Cibalijin trener Tomislav Radotić čija će momčad tako posve neplanirano ostati bez generalne provjere uoči prvenstvene premijere u kojoj Nebeskoplavi sljedeće subote u Vinkovcima dočekuje Kustošiju.

– Malo je nezgodno što smo ostali bez generalne provjere, ali tako je kako je… U jednom trenutku zaživjela je ideja da pokušamo nešto organizirati u utorak, ali nije realno – dodaje Radotić koji je momčad tijekom vikenda oslobodio svih obveza kako bi se izbjegao međusobni kontakt unutar svlačionice i širenje viroze.

– U ponedjeljak ćemo se sastati, prebrojati i finiširati pripreme za Kustošiju – zaključuje Radotić.

Kuševčani su aktualni problem riješili na način da će umjesto Cibalije večerašnji finalni ogled (19 sati) protiv domaćeg Torpeda odigrati Đakovo-Croatia, dočim ogleda za treće mjesto neće biti.