RASULO Otočani u Soljane otputovali sa samo devetoricom, pa se počeli „ozljeđivati”…

Nogometni klub Otok kolektiv je bogate tradicije, 90-ih prošloga stoljeća čak i član Prve B HNL! No, danas je, čini se, u golemoj krizi. Prije svega kadrovskoj, (š)to se očituje iz činjenice da su u 29. kolu MŽNL Osijek-Vinkovci na gostovanje u Donjem Miholjcu Otočani otputovali „s dva auta”! Odnosno, sa samo desetoricom prvotimaca. Jedinstvo ih je porazilo 5:0.

Jučer je u Soljanima, kontra domaće Slavonije, NK Otok u zapisniku imao samo devetoricu (uključujući i neke kadete!). No, u 66. minuti vinkovački sudac Ivan Menđušić je pri rezultatu 7:2 bio primoran prekinuti utakmicu zbog nedovoljnog broja igrača na terenu. Jer, nogometaši Otoka iskazali su ovom (ne)prilikom rijetko viđenu sklonost ozljedama.

Naime, u 62. minuti zbog ozljeda su teren napustili Matej Vidović i Mihael Peranović, a tri minute kasnije i Leonardo Lucić. Kako su ostali sa samo šestoricom na terenu, nije bilo uvjeta za nastavak utakmice, pa Menđušić nije imao izbora; označio je prijevremeni kraj utakmice!

Negda ugledan klub, k tome i gradski, kako neslužbeno doznajemo, u totalnom je rasulu. Uostalom, kako drugačije objasniti ovo što se događa? Koliko tužno, toliko i sramotno za klub takvog formata…