RENO, POVEDI NAS Kelić produžio ugovor s Cibalijom!

Renato Kelić branit će boje Cibalije i u narednoj sezoni, IZVOR: HNK Cibalia

Nakon što su Marin Kuzminski, Rene Šarić i Jurica Bajić ‘otvorili sezonu’ produženja ugovora s Cibalijom, predsjednik kluba Damir Mustapić danas je uspješno zaključio još jedan posao. Kako su naveli iz kluba, stožerni igrač obrane Renato Kelić produžio je vjernost Nebeskoplavima za narednih godinu dana!

Ovaj nastavak suradnje logičan je slijed događaja s obzirom kako se momčad Cibalije za narednu sezonu gradi upravo oko Kelića koji je od struke označen ključnim igračem za postavljanje i ostvarivanje sportskih ciljeva, stoji na klupskim stranicama.

Reno je dijete Cibalije, a životni i sportski put do sada ga je, već od kadetskih dana, vodio u Češku, Italiju, Mađarsku, Rumunjsku te Tajland. U međuvremenu, prije proljetnog povratka u Cibaliju, Kelić, koji je već zagazio u 34. godinu života, je 2020. godine ipak upisao tri nastupa za seniore Cibalije, da bi se ovogodišnjim povratkom, u samo devet nastupa, potvrdio kao istinsko pojačanje za najmlađu momčad Prve nogometne lige.

Uz ova četiri igrača te vratara Ivana Križanovića, Matu Lasića, Davida Bosaka i juniora Mateja Lugarića već se naziru obrisi momčadi s kojima će trener Siniša Sesar u prvoj polovici srpnja početi pripreme za nove sportske izazove. Ipak, kako bi se svi ti izazovi što lakše prebrodili, bit će potrebno dovesti i nekolicinu, ne novih igrača, već pojačanja kako bi Cibalia bila još konkurentnija.

Od ostalih informacija iz kluba, istaknimo još kako nam je potvrđeno održavanje godišnje Skupštine u kolovozu.