RK Ivan-Mikanovci najbolji među 65 klubova na međunarodnom turniru „Sjećanje na Dejana Krtolicu”

Zapažen nastup zabilježili su mladi članovi RK Ivan-Mikanovci iz Starih Mikanovaca na 10. memorijalnom turniru „Sjećanje na Dejana Krtolicu” održanom u Slavonskom Brodu. Natjecanje je bosim memorijalnog bilo i međunarodnog karaktera, jer su osim hrvatskih nastupili i sastavi iz Bosne i Hercegovine te Srbije. Ukupno 65 ekipa i preko 1.000 natjecatelja! To je podatak koji daje dodanu vrijednost rezultatu koji su ostvarili mladi Mikanovčani koji su bili najuspješniji kolektiv na turniru s tri prva i jednim drugim mjestom.

RK Ivan-Mikanovci najbolji je bio u kategorijama 2006. (pobjeda u finalu protiv Đakova 24:17), 2008. (pobjeda u finalu protiv Metkovića 27:17) i 2010. (pobjeda u finalu protiv Đakova 21:13), dok je u kategoriji mini-rukometa osvojio drugo mjesto (poraz u finalu od Izviđača iz Ljubuškog). Kategorija 2004. ostala je, pak, na korak od postolja osvojivši 4. mjesto, bronca joj je izmaknula nakon ruleta dodatnih sedmeraca protiv Broda.

U Stare Mikanovce stigle su i tri laskave pojedinačne turnirske nagrade; Nikola Benačić proglašen je najboljim u kategoriji 2006. godišta, Ivano Orlović u kategoriji 2008. godišta, a Sebastian Jurić u kategoriji 2010. godišta. Čestitke svima na svemu!