ROCK SPEKTAKL Goran Bare 21. lipnja u osječkom Gradskom vrtu!

Na Svjetski dan glazbe i prvi dan ljeta (21. lipnja) rock ikona Goran Bare u osječkoj dvorani Gradski vrt za Slavonce priprema koncert za pamćenje:

– Publici mogu samo obećati da ćemo dati sve od sebe i da će koncert biti odličan – poručio je Bare u razgovoru za TOP RADIO u kojem je pokušao opisati osjećaje koji ga obuzmu na koncertima:

– Ne mogu to objasniti. To je kao prijelaz u neko drugo stanje svijesti, nekakav mali trans. Prepustim se osjećajima, nekim sjećanjima te pjesme, zašto je takva… Baš je čudan osjećaj, ali jako, jako lijep. Ipak, kad imate kontrolu nad 10-15 tisuća ljudi osjećate neku snagu, jakost u sebi.

Po mnogima Goran Bare je najveći rock pjesnik ovih prostora koji je stvorio prepoznatljivi glazbeni potpis. Kroz više od tri desetljeća zajedno s Majkama, zaslužan je za stvaranje hrvatske rock povijesti i povezivanje generacija fanova.

I na ovom putovanju Bare će publiku provesti kroz bogati katalog rock klasika iz svog repertoara; „Budi ponosan”, „Mene ne zanima”, „Mršavi pas”, „Teške boje“, „Vrijeme je da se krene“ te druge neizostavne hitove.

Ulaznice za Baretov osječki koncert možete nabaviti putem Eventima:

https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/goran-bare-i-majke-osijek-dvorana-gradski-vrt-607572/event.html