Rugašević: Ako postoji dobar lom noge, to je onda ovaj moj! Operacija nije nužna…

Sve je super počelo za Darija Rugaševića i Radomlje na gostovanju u Murskoj Soboti; u 42. sekundi Šarić je zabio za ekspresno vodstvo gostiju! No, u nesretnoj 13. minuti za Radomlje Lotric je izjednačio na 1:1, a u još nesretnijoj 21. minuti Rugašević je teško ozlijeđen – lom lisne kosti, tzv. fibule!

– Mura je imala korner, čuvao sam drugu stativu i bio primoran uklizati u blok. Zapeo sam pritom negdje kramponima, okrenuo zglob, fibula je pukla kao staklo, a s njom i svi ligamenti u gležnju – prepričava Rugašević detalj iz sredine prvoga dijela.

Dakle, samoozljeđivanje!

– Ma da, teško mi je i samom sebi objasniti kako se to dogodilo. Nažalost, dogodilo se.

U toj Rugaševićevoj nesreći dogodile su se i neke sretne okolnosti…

– Doktor kaže, „ako postoji dobar lom, to je onda ovaj”. Operacija neće biti nužna. Ali, hoće stanka od barem dva mjeseca, možda i više.

Šteta, taman je uhvatio dobar ritam nakon oporavka od ozljede stražnje lože…

– Što ću sad, iz ove kože ne mogu. Ali, mogu biti discipliniran i učiniti sve da oporavak maksimalno skratim, već sam željan nogometa. Kompletan rehabilitacijski program odradit ću ovdje, u Sloveniji – zaključuje Rugašević.

Inače, utakmica Mura – Radomlje prekinuta je u 60. minuti zbog velikog olujnog nevremena pri rezultatu 2:2. Preostalih pola sata bit će odigrano naknadno. Ne zna se još točan termin, ali ovaj tjedan sigurno neće zbog Murinih europskih obveza.