Sadržajima bogat svibanj na dvoranskom plivalištu „Lenije” na kojem je jučer otvoreno sunčalište

Svibanj je krcat različitim događanjima na vinkovačkom bazenskom kompleksu. Više o svemu zna Ivona Šarić, voditeljica Odjela recepcije vinkovačkog dvoranskog plivališta „Lenije“:

– Početkom svibnja ugostili smo dva 3. razreda vinkovačke OŠ Ivana Mažuranića Vinkovci koji su povodom Dana sporta sportske aktivnosti odlučili provesti na bazenu. Bilo je super, obilje smijeha, igre i rasplivanih ručica svima nam je uljepšalo taj dan, kako školarcima, tako i našim djelatnicima.

Lenije” su nedavno pohodili i školarci iz drugih županija…

– Tako je, 4. i 10. svibnja organizirali smo noćno kupanje za grupe osnovnoškolaca iz splitsko-dalmatinske i šibensko-kninske županije koji su kroz edukativni posjet Slavoniji i Baranji odvojili vrijeme i za posjet našim bazenima. U suradnji s turističkom agencijom Plautilla iz Solina, ovim dolascima nastavljamo dugogodišnju tradiciju suradnje koja je bila prekinuta pandemijom koronavirusa.

Jučer su na radost korisnika otvorena i vrata sunčališta…

– Da, bilo je lijepo, sunčano i toplo vrijeme, pa su ga mnogi odlučili iskoristiti na bazenskom kompleksu, ali i na sunčalištu našeg plivališta. U velikom broju očekujemo sve one željne sunca, plivanja i odmora – dodala je Ivona Šarić.

Sugovornica je u završnim rečenicama najavila još jedan događaj koji će uskoro, točnije 21. svibnja, biti održan na vinkovačkom dvoranskom plivalištu „Lenije”:

– Riječ je o „Sova kupu”, već tradicionalnom natjecanju koje u spomen na velikana vinkovačkog plivanja, plivača, trenera, dužnosnika, prijatelja sporta uopće Zlatka Markasovića-Sovu organizira Vinkovački plivački klub. Čast nam je biti dio natjecanja kroz koje se sjećamo našega Sove i odajemo mu dužnu počast.

Zbog „Sova kupa” sportski bazen će u subotu, 21. svibnja, biti zatvoren za korisnike u razdoblju od 10 do 18 sati, što ćemo sljedećih dana biti definirano i objavljeno na web stranici plivališta „Lenije”.