Sajnamiju 18 odličja na „Bljesku ’95.”, Leda Dujić najbolja mlađa kadetkinja

Već godinama u Novskoj se početkom svibnja održava memorijalni turnir „Bljesak ’95.” u taekwondou koji je u ovogodišnjem izdanju okupio 220 natjecatelj(ic)a iz 18 klubova. Naravno da je i ove godine na novljanskom turniru sudjelovao i TK Sajnami čiji su članovi u Vinkovce donijeli 18 odličja, a ujedno i pehar za ekipno 2. mjesto.

Za početak izdvajamo osvajače zlatnih odličja: Borna Dujić, Josip Šarić (kadeti), Marko Lovretić, Sara Majstorović, Lara Majstorović te Leda Dujić (mlađi kadeti) koja je zaslužila i pehar za najbolju mlađu kadetkinju turnira.

Srebrna odličja izborili su: Ana Jelić, Ria Smole (juniorke), Karlo Grgić, Ilija Kovačević, Grgur Šarić (kadeti), Dominik Mihaljević, Marin Stočko i Mila Križanović (mlađi kadeti).

Evo i brončanih Sajnamovaca: Gabrijel Rapčan, Jana Fabijan, Lucija Ćosić (kadeti) i Elena Divković (mlađa kadetkinja).

U Novskoj su nastupili još Patrik Mihaljević, Petra Žaper i Lucija Jelić, pritom su dali sve od sebe, već i stoga nisu razočarali. Treneri Ivona Lukić, Ivo Lukić, Divijan-Martin Kelava i Jasmina Lucić imaju pravo biti zadovoljni. I ponosni.

I da ne zaboravimo; U Novskoj je TK Sajnami bio zastupljen i u sudačkoj branši. Na turniru je, naime, arbitrirala Lea Grbavica.