SDP: “Tražimo povjerenje građana da maknemo ovu lopovsku vlast!”

Kandidatkinje i kandidati koalicije “Rijeke pravde”, u Slavonskom Brodu, u subotu, 6. travnja predstavili su svoj program i razgovarali s građankama i građanima.

Konferenciju za medije otvorio je Anto Ravlić, predsjednik Gradske organizacije SDP-a Slavonski Brod, a nakon njega je predsjednica Županijske organizacije SDP-a Brodsko-posavske županije Ivana Ribarić Majanović istaknula glavne točke programa koalicije „Rijeke pravde“ kao što su: smanjenje poreza na dobit, pravedniji sustav plaća u javnom sektoru, povećanje mirovine promjenom formule usklađenja, domovi za umirovljenike dostupni svakom, besplatni vrtići… Konferenciji za medije se obratila i kandidatkinja HSS-a Agica Ferić.

Fred Matić, nositelj liste koalicije “Rijeke pravde” naglasio je da su danas došli u Slavonski Brod zatražiti povjerenje građana da glasaju i maknu ovu lopovsku vlast s trona.

“Osam godina korupcije, krađe, laganja, varanja… Vrijeme je da građani u Slavoniji i cijeloj Hrvatskoj kažu dosta je. U proteklih osam godina iz Vlade je ispraćeno 30 ministara, ne zbog bolesti, nego u pratnji policije”, kazao je Matić.