SENZACIJA Vukovar 1991 ispao od Vuteks-Sloge u 1/4 finalu Kupa NS Vukovar!

Senzacija u Borovu naselju! Kup je još jednom pokazao svoju nepredvidivost; naglašeno favorizirani Vukovar 1991 na domaćem je terenu ispao od Vuteks-Sloge u 1/4 finalu Kupa Nogometnog središta Vukovar i to nakon raspucavanja dodatnih jedanaesteraca, a nakon što je osnovnih 90 minuta i ono nešto nadoknade završeno bez pobjednika, 2:2.

Vukovar 1991 je do startne prednosti stigao preko Matea Andačića u 50. minuti. No, u 54. i 66. dvama pogocima semafor je na gostujuću stranu okrenuo Igor Tunjić Lukić. Ipak, u 83. minuti Törles Tim Knöll zabio je za 2:2, pa je pobjednik odlučen u maratonskom ruletu udaraca s “kreča”. U čemu su gosti bili uspješniji te su se s konačnih 10:9 plasirali u sljedeću rundu.

Inače, trener Vukovara 1991 Miroslav Bojko nije podcjenjivački pristupio današnjem izazovu; na teren je poslao udarni sastav želeći izbjeći neugodnost koja je njega i njegovu momčad zadesila prije dvije godine u ovo vrijeme, točnije 12. kolovoza 2021. godine, kada je vukovarska momčad u 1/2 finalu Kupa NS Vukovar iznenađujuće ispala od bogdanovačke Croatije, također nakon penala. No, ni danas – nije išlo…