Sesar: Ne znam kako bi bilo da nam je dosuđen penal kod 0:0, ali to je bitan detalj!

Siniša Sesar FOTO: db

Cibalia se jučer u Zaprešiću, na zatvaranju 14. kola SuperSport Prve nogometne lige, suočila s osmim porazom u sezoni (samo Orijent ima više, devet!). Je li krah protiv Jaruna bio neizbježan?

– Jest, u svakom slučaju. Pogotovo da nam je dosuđen penal u 43. minuti, da vidite kakva je Išasegijeva noga nakon tog starta… Ne znam kako bi dalje bilo, bismo li zabili penal, bi li nam to bilo dovoljno za pobjedu ili remi, ali smatram da je to bitan detalj utakmice – napominje Cibalijin trener Siniša Sesar.

Drugi bitan detalj dogodio se u 66. minuti…

– Dobili smo gol iz nešanse. Nakon bočnog centaršuta između naša dva stopera glavom nam zabije najniži igrač na terenu (Alghoul, op. a.). Morali smo to bolje odraditi.

Kad već nisu…

– Morali smo se otvoriti, pa ostaviti neke koridore iza leđa. Pronašli su pukotinu, pa nakon jedne povratne zabili super gol za 2:0. Odličan šut je bio. Imali smo i mi neke slične situacije (Pereira, Spahić, Pejić, op. a.), ali mi to ne pogodimo.

Sve u svemu…

– Igra čak i nije bila loša, a kamoli očajna. Ali, rezultat nije dobar. S tim da i u igri moramo popraviti neke stvari ako u petak protiv Vukovara 1991 želimo bolji rezultat. Moramo podignuti nivo kvalitete igre, osobito realizacije, agresivnosti i koncentracije. Ne smiju nam se događati ovakve pogreške kao protiv Jaruna od kojeg je Vukovar 1991 daleko bolja momčad – zaključuje Sesar.

O sastavu za petak (početak utakmice zakazan je u 13.30 sati) je prerano govoriti. Izvjesno je tek kako za nj neće konkurirati još uvijek ozlijeđeni Bajić, Rubić i Blažanović

Tablice omogućuje Sofascore