Šest novih licencija u Karate klubu Vinkovci

Prošloga vikenda u Samoboru je održan seminar i ispit za karate trenere, ispitivače i suce u organizaciji Hrvatskog karate saveza na kojem je glavni predavač bio je predsjednik sudačke komisije WKF-a Javier Escalante.

Na spomenutom seminaru za karate suce sudjelovao je i Vinkovčanin Marko Tunjić koji je uspješno potvrdio licenciju. Na trenerskom seminaru, pak, Jakov Šikić potvrdio je licenciju za glavnog trenera u KK Vinkovci, a licencije za voditelje su položili Pamela Joskić i Mladen Ivezić koji je osim navedenog uspješno položio i ispitivačku licencu. Za dva tjedna održat će se i drugi termin trenerskog seminara u Zagrebu kojem će pristupiti Marko Kovačević koji će pritom polagati licenciju voditelja.

Karate klub Vinkovci posebnu pažnju usmjerava na kontinuirano stručno usavršavanje u cilju postizanja što kvalitetnijih sportskih rezultata svojih članova, a ujedno i poziva sve zainteresirane da se priključe treninzima koji se održavaju u Fitness centru Zara (2. kat), Kralja Zvonimira 68, Vinkovci. I to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19.30 do 21 sat.