Sjela plaća za lipanj, Dilj pao u zaborav, Oršolić odlučan: Protiv Opatije vidjet ćete drugačiju Cibaliju!

Iz nebeskoplavih redova uoči subotnjeg starta u drugoligašku sezonu i utakmice protiv Opatije stižu optimistične najave, unatoč očajnom izdanju prošlog utorka u kontrolnoj utakmici protiv Dilja kada većina aktera „nije došla na posao”, pa se dogodilo to što se dogodilo. Tj. poraz (1:2) od četvrtoligaša.

– Naučili smo lekciju, neće se ponoviti. Protiv Opatije vidjet ćete drugačiju Cibaliju – poručio je kapetan Marijan Oršolić.

U međuvremenu – od kaotičnog utorka u Vinkovačkom Novom Selu naovamo – činilo se sve kako bi se atmosfera u svlačionici nakon one sramote izglancala do optimuma, ako već ne do maksimuma. Igračima su na račune sjele i plaće za lipanj.

Trener Petar Tomić uoči Opatije nije bio odveć rječit:

– Bilo bi lijepo u prvenstvo startati s tri boda – bilo je sve što je u najavi utakmice imao za reći Tomić koji će momčad složiti bez kartoniranih Karabatića i Miljanića.

Svi ostali su na dispoziciji, uključujući donedavno ozlijeđene Jazvića i Laštru, koji su najavljeni od 1. minute, te Diyokea koji će prema najavama prigodu čekati s klupe.

Nebeskoplavi će sutra, sve ukazuje na to, imati i vjetar u leđa s tribina. S kata Genscherove 10b informiraju kako je tijekom tjedna na izmaku potražnja za (godišnjim) ulaznicama bila zamjetna.

– Važno je samo još jednom podsjetiti kako na stadion neće moći oni koji ne posjeduju EU COVID potvrdu, što će provjeravati zaštitarska služba – naglasila je predsjednica Dea Lasić.

Subotnja utakmica 1. kola Druge HNL Cibalia – Opatija počinje u 17.30 sati, a Nebeskoplavi će najvjerojatnije istrčati u sljedećem sastavu: Runje – Išasegi, Oršolić, Laštro, Stanić – Pavlak, Pušić – Filipović, Bubnjar, Jazvić – Jelić.

FOTO: db