Škoro posjetio Ivana, brutalno pretučenog zbog njegove pjesme koju je naručio na zabavi

Ivan Andrijanić i Miroslav Škoro FOTO: Facebook Miroslav Škoro

Ivana Andrijanića, 28-godišnjeg Vinkovčanina kojega je u noći na nedjelju, 21. studenog, brutalno pretukla skupina mladića srpske nacionalnosti iz Srijemskih Laza – o čemu je portal Vinkulja.hr prvi izvijestio – posjetio je večeras Miroslav Škoro. Popularni pjevač i saborski zastupnik o tome je izvijestio na svom Facebook profilu, njegov upis prenosimo u cijelosti:

SUROVA HRVATSKA STVARNOST!

Večeras sam u vinkovačkom Novom Selu posjetio Ivana Andrijanića i njegovu obitelj. Izrazio sam im svoju potporu i duboko ljudsko suosjećanje zbog nemilog događaja od prije desetak dana. Naime, Ivan je na jednoj privatnoj zabavi htio naručiti pjesmu “Mata”, te je zbog toga gotovo do smrti pretučen.
U slobodnoj hrvatskoj državi, pretukla ga je skupina srpskih mladića iz Srijemskih Laza.
Žalosno je što je trebalo proći desetak dana dok se za ovaj zastrašujući čin nasilja nije čulo u hrvatskoj javnosti.
Sutra ću opširnije o svemu govoriti u Hrvatskom Saboru.

Andrijanić je u divljačkom napadu pretrpio stravične ozljede; višestruki prijelom lubanje i kosti lica, očne šupljine, nosne kosti. Neslužbeno doznajemo kako su policijski službenici današnjim ispitivanjima svjedoka ovog nemilog događaja koji se zbio u Lovačkom domu u Starim Jankovcima počeli slagati kockice mozaika. Nadamo se da će odgovorni za ovaj čin biti primjereno kažnjeni.