Škoro službeno osnovao stranačku podružnicu za Vukovarsko-srijemsku županiju. Predsjednik Stipo Mlinarić Ćipe

Domovinski pokret Miroslava Škore jučer je u Vukovaru službeno ustrojen i na razini Vukovarsko-srijemske županije. Odlukama stranačkih tijela, za predsjednika je odabran vukovarski branitelj i saborski zastupnik DP-a Stipo Mlinarić Ćipe. Potpredsjednici  stranke na županijskoj razini su Wilim Zeljko, Goran Rubić, dok je za rizničarku izabrana Ivona Đurašević.

Dat ću sve od sebe. Ovdje smo polučili najbolji rezultat na parlamentarnim izborima, ne vidim razloga da tako ne bude i na lokalnim izborima”, poručio je Mlinarić.

Ovom događaju nazočili su i potpredsjednik Hrvatskoga sabora i predsjednik Domovinskog pokreta dr. sc. Miroslav Škoro, vukovarski gradonačelnik i saborski zastupnik Ivan Penava te zamjenica vukovarskog gradonačelnika Ivana Mujkić.

Imamo prekrasne ljude koje smo uspjeli angažirati i koji su pristali surađivati s Domovinskim pokretom. Posebno smo ponosni na činjenicu kako je naš saborski zastupnik Stipo Mlinarić Ćipe istaknuo svoju kandidaturu za ovo mjesto“ – naglasio je predsjednik DP-a Miroslav Škoro te dodao kako uskoro očekuje i službeni ulazak u stranku od strane Ivana Penave i Damira Barne koji je još uvijek neovisni saborski zastupnik.

FOTO: web stranice Domovinskog pokreta