SOLARNI PANELI Sudjelovanjem u grupnoj nabavi možete ostvariti popust do 15% tržišne cijene

Ilustracija/PEXELS

Zelena energetska zadruga (ZEZ) za podršku u realizaciji solarnih elektrana poziva građane iz cijele Hrvatske spremne na ugradnju solarne elektrane za obiteljsku kuću, tvrtku ili obrt da se uključe u grupnu nabavu opreme i ugradnje solarnih elektrana.

Cilj im je osigurati vam veću isplativost ugradnje solarne elektrane izborom opreme visoke razine kvalitete po povoljnijim uvjetima, te sigurnost i podršku u cjelokupnom procesu njene realizacije!

Za sudjelovanje u grupnoj nabavi je potrebno predbilježiti se putem registracijskog obrasca do 25. siječnja 2024. Nakon ispunjenja obrasca, tim servisa Na sunčanoj strani kontaktirat će vas u najkraćem mogućem roku (radnim danom) s detaljnom ponudom za sudjelovanje u grupnoj nabavi po dostupnim paketima opreme.

Sudjelovanje u grupnoj nabavi možete kombinirati i s prijavom za sufinanciranje solarnih elektrana Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te tako osigurati i do 65% manji trošak solarne elektrane – saznajte detalje.

Popust koji ciljaju ovakvim načinom zajedničke nabave  je minimalno 15% na tržišne cijene, a konačan ostvareni popust ovisit će o broju sudionika grupne nabave i količini potrebne opreme.

Za primjer, u prethodnom izdanju grupne nabave za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju koju smo organizirali tijekom ljeta 2023., uključilo se 50 građana koji su ostvarili oko 10% popusta na ponuđene pakete opreme. 

Više informacija možete pronaći OVDJE.