Spačva remizirala protiv PPD Zagreba! U prvom poluvremenu…

Sjajno su se držali rukometaši Spačve u prvom poluvremenu utakmice 6. kola Paket24 Premijer lige A u kojoj ih je ugostio PPD Zagreb; naime, momčadi su na predah otišle izjednačene, 14:14, s tim da je prethodno Spačva u tri navrata imala čak i minimalno vodsto (10:11, 12:13, 13:14).

No, nakon promjene strana favorizirani domaćin se uozbiljio, pa su stvari vrlo brzo sjele na pripadajuće im mjesto; mini-serijom od 3:0 u prve dvije minute drugog poluvremena započeo je rezultatski uzlet domaćih koji su utakmicu okončali u pozitivi za 14 pogodaka, 37:23.

Spačva je imala najefikasnijeg igrača susreta, bio je to Marko Vignjević, deseterostruki strijelac, uz odličnu realizaciju 10/13! Patrik Maroš i Filip Mažurana dodali su po četiri i to bi, otprilike, bilo sve vrijedno spomena glede napadačkog manevra Narančastih. Kod PPD Zagreba najviše je zabio besprijekorni Vlado Matanović, osam (8/8).

Vinkovačka momčad nakon šest odigranih kola ima neuvjerljiv učinak 1-5, dostatno za začelje ljestvice. Prva prigoda za bijeg s dna Spačvi se nudi sljedeće subote kada u Vinkovcima dočekuje sastav Rudara.