SPORTSKI RARITET Izgubili sve utakmice na turniru ‘Lapovci 2024.’ pa – prošli u četvrtfinale!

Turnir Lapovci 2024., IZVOR: Zimski malonogometni turnir Lapovci

Zimski malonogometni turnir Lapovci i ove godine ispunio je očekivanja gledatelja, organizatora, ali i momčadi. Gotovo sve utakmice prolaze u izuzetnom fair playu. Gotovo sve, do jučerašnje objave organizatora:

– Odlukom organizacijskog odbora Zimskog malonogometnog turnira Lapovci 2024. kadetska ekipa GR Brothers diskvalificira se s ovogodišnjeg turnira zbog teške povrede propozicija, nepoštivanja fair playa te nedoličnog i nesportskog ponašanja prema protivniku i službenim osobama. Sve slične situacije će se sankcionirati na isti način. Vjerujemo da je ovo izolirani slučaj i da ovakvih problema i ekipa neće više biti na parketu naše dvorane, službena je objava organizatora ovog natjecanja.

Ovakav rasplet donio je novi – zaplet!

Naime, diskvalificirana momčad zauzela je drugo mjesto u grupi od tri sastava te se po rezultatima plasirala u četvrtfinale zauzevši drugo mjesto iza momčadi Asfalt Asovi. Međutim, zbog diskvalifikacije, u četvrtfinale prošla je trećeplasirana momčad Hortikultura Čengić koja je doživjela oba poraza te se već oprostila od ovog turnira prije tri dana, a sada ih čeka utakmica u 1/4 finalu turnira.