START U NOVU AVANTURU Idemo dečki, možete vi to!

Ove subote Nebeskoplavi kreću u novu avanturu! Počinje nova sezona Prve nogometne lige, odnosno drugog ranga natjecanja HR-nogometa, u koju Cibalia ulazi u znatno promijenjenom sastavu.

Došli su: Miro Bakula, Josip Gačić, Luka Kalaica, Ivan Križanović, Ivan Mihaljević, Šimun Mikolčić, Dario Rugašević, Rene Šarić i Bruno Unušić.

Otišli su: Vice Baždarić, Luka Džaja, Matej Jelić, Hamza Mešanović, Domagoj Pušić, Melvin Osmić i Leon Sopić.

Dogodila se i promjena na klupi; rutiner Ivan Karaula u završnici prošle sezone svoje je odradio za +5, a kormilo je preuzeo Tomislav Radotić koji je svojevremeno prvoligašku afirmaciju kao nogometaš stekao upravo na vinkovačkoj adresi. Može li u Genscherovoj 10b postati prvoligaški trener? Nadamo se, nije nedopušteno...

Vinkovački ljubitelji nogometa s nestrpljenjem iščekuju današnji start koji u grad na Bosutu dovodi Kustošiju predvođenu iskusnim brkom Ilijom Lončarevićem. Pozorno probrana, ujedinjena, sasvim formirana – ali na današnjoj premijeri i kadrovski nepotpuna – Radotićeva momčad tražit će pobjedu za potvrdu svega onoga učinjenog u proteklih mjesec i pol dana. Ali i pobjedu za vjetar u leđa za ono što slijedi sljedećih tjedana i mjeseci…

Danas nema Diyokea, Bajića i novaka Gačića zbog žutih kartona prenesenih iz prošle sezone. Nema ni ozlijeđenih Dogana, Bakule i Išasegija. Ni nedovoljno spremnog Perić-Komšića. No, prevladava uvjerenje kako su sljedeća jedanaestorica razvrstana u ofenzivnih 4-3-3, uz impulse s klupe, sposobna bodove preusmjeriti na vinkovački konto: KovačevićUnušić, Oršolić, Mihaljević, RugaševićŠarić, Mikolčić, SmajićBubnjar, Miljanić, Jazvić.

Utakmica počinje u 17.30 sati. Idemo dečki, možete vi to!