SUDBINA EX STOŽERA Andrej Kerić Radotićev pomoćnik, Ivan Nepobjedivi Karaula još „na čekanju”

Jučer je, kako znamo, definirano (prez)ime novog Cibalijinog trenera – u novu sezonu Nebeskoplave će povesti Tomislav Radotić – a utvrđen je i sastav novog stručnog stožera; jednog pomoćnog trenera Radotić je poveo sobom iz Osijeka, riječ je o Nikši Petroviću, a drugoga je povukao iz prethodnoga saziva, to je Andrej Kerić.

Budući status Ivana Nepobjedivog Karaule, koji je u završnici prošle sezone u ulozi šefa struke dao veliki doprinos u spašavanju drugoligaškog statusa (tri pobjede, tri remija) ovoga časa nije poznat. Danas je blagdan, petak između blagdana i subote obično se koristi za „spajanje vikenda”, pa ćemo o budućoj novoj ulozi iskusnog stratega više (do)znati početkom sljedećeg tjedna. U penziji već jest, no u mirovinu još neće, bit će posla i za njega…

Inače, u Radotićevom stručnom stožeru bit će mjesta i za Marijana Antolovića koji će skrbiti o formi vratara, kao i za Tonija Bilandžića koji će imati ulogu analitičara. Stožer bi uskoro trebao biti kompletiran angažmanom još jednog kondicijskog trenera i fizioterapeuta.