Sutra Cibalijina prozivka; nema nekoliko prošlosezonskih startera, stiže sin bivšeg reprezentativca Hrvatske!

FOTO: db

U ponedjeljak u 18.30 sati završava ljetni raspust za nogometaše Cibalije. Trener Petar Tomić prvom prozivkom igračkoga kadra označit će ujedno i početak priprema za novu natjecateljsku sezonu. Vinkovački nogometni puk sa zanimanjem očekuje sutrašnje okupljanje koje će barem nagovijestiti smjer Cibalijinih ambicija u nadolazećoj sezonu u kojoj u nebeskoplavoj odori neće biti nekih važnih prošlosezonskih protagonista.

Naime, klub su napustili Tomislav Baltić, Ivan Crnov, Dario Rugašević, Filip Jazvić, pa vratari Antonio Đaković i Karlo Slukić, vrlo je vjerojatno da ni Robert Perić-Komšić više neće konkurirati za vrh Cibalijina napada…

Tko će osnažiti Cibalijine redove? U Genscherovoj 10b po tom pitanju još uvijek vlada zakon šutnje. Odnekud se ipak u eter probila informacija da će za vratarsku poziciju ozbiljan kandidat biti Roko Runje. Riječ je o 20-godišnjem sinu negda reprezentativnog čuvara mreže Vedrana Runje kojega je signal mobitela uhvatio u Portu.

– Gotovo je s belgijskim Antwerpenom, u sljedećoj sezoni vježbat ću vratare Porta. Roko? Da, ide prema Vinkovcima – potvrdio je Vedran Runje informaciju o tome da će njegov sin koji je prošao kompletnu Hajdukovu školu, a prošle sezone dežurao među vratnicama sinjskog Junaka, aterirati uz bosutske obale i u sljedećoj sezoni kandidirati za Cibalijinu „jedinicu”.