Sutra na vinkovačkoj tržnici 24 nova prodajna štanda, u sljedeću srijedu još toliko

U tijeku su završni radovi na postavljanju 24 nova prodajna mjesta na vinkovačkoj tržnici koja će već sutra spremna dočekati prodavače, dakako i posjetitelje. Riječ je o zajedničkom projektu gradske uprave i tvrtke GTG. Radove je tijekom popodneva obišao Dalibor Šandrk, pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i uređenje grada.

– Uz ova 24 štanda koja će biti zgotovljena do kraja dana i već sutra biti dostupna za korištenje, do sljedeće srijede će biti postavljeno još toliko štandova. Financijski okvir projekta iznosi oko 800.000 kuna. Nadam se da će prodavači, kao i naši sugrađani biti zadovoljni novim izgledom tržnice.

I to nije sve, poručuje resorni gradski pročelnik:

– Ne, ovo nije kraj uređenja vinkovačke tržnice, postoje još neki segmenti koje ćemo urediti u vrlo skoro vrijeme. Primjerice, parkirališni prostor, jer je evidentno kako je broj parkirnih mjesta uokolo tržnice nedostatan.

Šandrk umjesto zaključka još rečenicu-dvije o zatvorenom dijelu tržnice:

– To je priča koja traje i definitivno projekt koji će biti realiziran, to je sasvim izvjesno. Projekti su napravljeni, nadam se da će krajem ove godine započeti s njegovom operacionalizacijom.