Sutra svi imaju priliku upoznati vinkovačku TOP srednju školu!

S približavanjem kraja školske godine, mnoge škole na različite načine vabe djecu kako bi upravo kod njih nastavili svoje školovanje te se usmjerili po pitanju daljnjeg životnog usavršavanja. Težak je to odabir kako za učenike koji u dobi od 14 godina teško znaju šta žele i u čemu će biti uspješni, a još stresniji je možda čak i za roditelje koji svojoj djeci žele sve najbolje zanemarujući preferencije svoje djece uz davanje na važnosti mišljenju okoline.

Stoga su upravo Dani otvorenih vrata, koje pojedine škole nude, ono što bi takve dvojbe moglo otkloniti. Tako već za sutra Poljoprivredno šumarska škola poziva sve buduće učenike, roditelje, udruge, zaljubljenike u poljoprivredu, šumarstvo i prehrane da ih se posjeti u prostorijama Centra kompetentnosti kako bi se uvjerili čime se u ovoj školi bave, što rade u školi koristeći najsuvremeniju tehnologiju i laboratorije, ali i koji im se prilike pružaju po okončanju obrazovanja.

Svi koji ne znaju što žele ili baš čvrsto znaju što žele svakako neka sutra u vremenu od 16 do 18 sati pohode na lokaciju Centra kompetentnosti  na adresi H. D. Genschera 100 (preko puta Pevexa, uz južnu obilaznicu) od 16 do 18 sati