Svečano otvoren 23. Memorijalni turnir „Mravunac-Fegeli”

Iako je 23. Memorijalni kadetski turnir „Mravunac-Fegeli” započeo još jutros, natjecanje koje je HNK Cibalia organizirao u spomen na dvojicu istinskih legendi vinkovačkog nogometa svečano je otvoreno u kasnim popodnevnim satima. Sudionike postrojene na glavnom terenu stadiona HNK Cibalia pozdravio je Hrvoje Niče, predsjednik Nadzornog odbora HNK Cibalia.

– Uvjeren sam kako ćete iz Vinkovaca odnijeti lijepe sportske uspomene. Ovo je turnir koji ima specifičnu vrijednost, na njemu su u proteklih dvadesetak godina igrali svi oni koji nešto znače u hrvatskom nogometu, a posve sam siguran da će neki od vas jednoga dana zaigrati i u dresu hrvatske reprezentacije – rekao je Niče obraćajući se članovima kadetskih momčadi Cibalije, Hajduka, Osijeka, Rijeke, Slavena Belupa i Širokog Brijega koji sudjeluju na ovogodišnjem izdanju turnira „Mravunac-Fegeli”.

Nazočne je pozdravila i Dea Lasić, predsjednica HNK Cibalia:

– Drago nam je da smo i ove godine možemo održati ovaj memorijalni turnir na kojem vam želim mnogo sreće, lijepih poteza na terenu i mnogo novih stečenih prijateljstava.

Tijekom današnjeg dana akteri razvrstani u dvije skupine po tri momčadi razigravali su za što bolji plasman, a sutra su na rasporedu utakmice za plasman. Finale je na rasporedu u 17.30 sati na glavnom igralištu Cibalijina stadiona.