Svi vinkovački osnovnoškolci tek od idućeg ponedjeljka prelaze na on-line nastavu

Nakon što je Vukovarsko-srijemska županija danas donijela Odluku o ponovnom prelasku na on-line nastavu za sve učenike od 5. do 8. razreda u školama kojima je osnivač županija, Odluka o tom pitanju donesena je i ispred Grada Vinkovaca.

No za razliku od učenika po općinama (kao i u Županji i Otoku) koji već sutra ne moraju fizički doći u školske klupe, za sve vinkovačke školarce to vrijedi tek od idućeg ponedjeljka.

„Sve osnovne škole na području grada Vinkovaca kojima je Grad Vinkovci osnivač ovaj tjedan nastavljaju školu prema modelu A (nastava u školi). Učenici svih razreda osnovnih škola na području grada Vinkovaca od ponedjeljka , 21. prosinca 2020. prelaze na model C nastave. Odlukom o prelasku na on-line nastavu definirano je da će učenici pohađati ovakav način nastave do 23. prosinca 2020. godine. Školski zimski praznici predviđeno traju od 24. prosinca 2020. do 18. siječnja 2021. godine, a o svim naknadnim promjenama roditelji će biti pravovremeno obaviješteni“ stoji u službenoj Odluci o prelasku na on-line nastavu svih razreda osnovnih škola na području grada Vinkovaca.