TEHNOLOŠKI PARK Upisi u školu optike za traženo i dobro plaćeno zanimanje!

U tijeku su upisi za jubilarnu – desetu! – generaciju polaznika škole optike u Edukacijskom centru za svjetlovodne tehnologije koju organizira i provodi Tehnološki park Vinkovci. Inače, Edukacijski centar za svjetlovodne tehnologije (ECST) – jedini takvoga tipa u Hrvatskoj – osnovan je u Tehnološkom parku Vinkovci d.o.o. i to s ciljem s ciljem edukacije, uvježbavanja i certificiranja stručnjaka za radove na svjetlovodnim vodovima i mrežama u Hrvatskoj.

Nije naodmet ponoviti kako je riječ o edukaciji za zanimljivo, traženo i izuzetno dobro plaćeno zanimanje. Upisi traju do ponedjeljka, 18. rujna u 9 sati, kada će i započeti petodnevni 40-satni edukacijski ciklus koji uključuje teorijski dio, ali i rad u realnim uvjetima.

Kapacitet ECST-a je 16 polaznika koji mogu biti bilo koje struke i obrazovanja, žene i muškarci, sa ili bez iskustva u infrastrukturnim radovima u telekomunikacijskom tržištu. Potrebna je samo želja za stjecanjem ovog visokovrijednog znanja i (barem elementarno) poznavanje engleskog jezika. Svoje prijave kandidata pošaljite na kontakt mail ecst@tp-vk.hr.