Tihomir Posavčić: Nisam razočaran, koliko para, toliko muzike…

U svakoj utrci netko mora biti zadnji. Koliko je nezavisni kandidat za vinkovačkog gradonačelnika Tihomir Posavčić razočaran spoznajom da je upravo on od kvarteta kandidata ostvario najlošiji rezultat u jučerašnjoj izbornoj utakmici?

– Nisam razočaran. Nisam ni nezadovoljan. Koliko para, toliko muzike… Prvi put u izbornom sam procesu, kao i naša kandidacijska lista za Gradsko vijeće u kojem ćemo imati jednog vijećnika, bit ću to ja. Nisam siguran, ali čini mi se kako se po prvi put dogodilo da je neka nezavisna lista bez potpore ijedne stranke uspjela osvojiti vijećnički mandat u Vinkovcima – naglašava Posavčić koji u nekim budućim izbornim procesima vidi prostor za iskazivanje potencijala nezavisne scene u Vinkovcima.

– Kroz ostvareni vijećnički mandat radit ćemo na osnaživanju nezavisne scene. Bili bismo naravno zadovoljniji da imamo još jednog vijećnika, ali birači su odlučili kako su odlučili. Svima onima koji su nam jučer dali glas zahvaljujem na potpori, a a izbornom pobjedniku Ivanu Bosančiću čestitam na novom mandatu – dodao je na kraju Posavčić.