TOMAŠEVIĆ I PULJAK U PROBLEMU Bosančića želi 50% anketiranih, uključujući i mnoge Zagrepčane te Splićane!

Tijekom zore nad ulicama Vinkovaca vodila se zračna bitka protiv komaraca, dok je tijekom dana vođena rovovska bitka “ZA” i “PROTIV” gradonačelnika Ivana Bosančića. Posrijedi je 24-satna anketa kojom smo željeli ispipati bilo javnosti o percepciji prema vinkovačkom gradonačelniku na polovici drugoga mandata, a koju smo plasirali u javnost u srijedu, 28. lipnja, u 20.30 sati.

Rezultati isprva nisu bili naklonjeni Bosančiću, jer su po rezultatima prednjačili oni koji jedva čekaju izbore da ga sruše! No, jutros – negdje s početkom radnoga vremena u gradskoj upravi, primijetio je netko – a nakon prve popijene kave i iščitanih online ponuda u Sinsayu, Zari Mangu rezultat se počeo mijenjati u gradonačelnikovu korist. Mašinerija? To ste vi rekli. Uglavnom, oni koji jedva čekaju opet glasati za Bosnu preuzeli su vodstvo. Lagano, ali ipak – vodstvo. 

No, u kasnim jutarnjim satima, čak bliže podnevu, priča se potpuno okreće. Aktualni gradonačelnik uvjerljivo vodi. No, nažalost, neki očito nisu dobro pročitali upute, pa umjesto da su glasali u anketi u tekstu, svoj glas su ostavljali u komentarima na našoj Facebook stranici. Međutim, bitan je obrazac; WhatsApp, Messenger i Viber grupe sačinjene od ešalona budućih ministara iz redova aktualne Mladeži, (u)kazuju bolje upućeni, odradile su svoje! 

Premda smo (se) (za)rekli kako ćemo brisati sve lažne profile i trolove, ovo je i nas dobro zabavilo. Pa smo tako mogli primijetiti kako Bosančić ima izuzetnu popularnost među stanovnicima Zagreba i Splita o kojoj se možete uvjeriti u našoj galeriji ispod teksta. 

Izljevi ljubavi i naklonjenosti Bosančiću tako su snažni da bi se gradonačelnici Zagreba i Splita, Tomislav Tomašević i Ivica Puljak, mogli preobratiti pa na zagrebačkom Trgu bana Jelačića i splitskom Peristilu ubuduće svake prve subote u mjesecu klečati i Boga moliti da Bosančić ne promijeni prebivalište i tako ugrozi njihove buduće kandidature.