Tomislav Biber zapaprio konkurenciji, osvojio 5. Vinkovci Open, a Nikolina Raguž dres olimpijskog prvaka!

Devedesetak sudionika iz Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine okupio je 5. Vinkovci Open, stolnoteniski turnir za seniore i veterane, koji je u sportskoj dvorani vinkovačke OŠ Antuna Gustava Matoša i ove godine uspješno organizirao STK Cibalia.

U apsolutnoj kategoriji 1. mjesto osvojio je Tomislav Biber, član STK Cibalia, ispred klupskog suigrača Davora Lončara, dok su treće mjesto podijelili Dugorešanin Žarko Valentić i Čakovčanin Matija Barić. U kategoriji 60+ najbolji je bio Vinko Legin (KOS Kotoriba), u kategoriji do 59 godina do kraja je otišao Đorđe Stanić (Novi Sad), u kategoriji do 49 godina slavodobitnik je bio Nikola Stanojević (Vukovar), a u kategoriji do 39 godina pobijedila je dama, Požežanka Nikolina Raguž.

Osim laskavog epiteta najbolje u spomenutoj starosnoj kategoriji Nikolini Raguž pripao je i dres aktualnog olimpijskog prvaka Ma Longa koji je u grad na Bosutu stigao posredstvom Ceranca Tomislava Stepića, inače posljednjih nekoliko godina kondicijskog trenera ponajboljeg kineskog, a ujedno i svjetskog stolnotenisača!