Tomislav Čuljak novi igrač Bedema!

Plima dobrih vijesti zapljusnula je ivankovački Grac; u Bedem su se, nakon stanovitog izbivanja i angažmana u Vukovaru 1991, prije nekoliko dana vratili Blaž Tustonjić i Dinko Leko, a ovoga četvrtka iz Ivankova stiže vijest o tome da će Bedemov dres sljedeće sezone nositi – Tomislav Čuljak!

Iskusni nogometaš (35) prije mjesec dana završio je bogatu profesionalnu karijeru, posljednja postaja njegove karijere bio je Široki Brijeg. Prethodno je u više mandata igrao i za Cibaliju, a bilo ga je i u Zadru, Šibeniku, Hrvatskom dragovoljcu, Vitezu, Osijeku i Istri 1961.

Čuljak je odmah po završetku profi-karijere nagovijestio kako i dalje namjerava igrati nogomet, ali manje ozbiljnog karaktera od profesionalnog koji isključuje daleka putovanja i vikende bez obitelji. Od nekoliko ponuda koje su sletjele pred njega, odabrao je – ivankovačku.

U svakom slučaju, Bedemov trener Stjepan Kvesić u špilu za novu sezonu ima snažnog aduta, asa! Čuljak će se, podrazumijeva se, pojaviti na prvoj Bedemovoj prozivci koja će biti upriličena ove nedjelje u 19 sati.