TOMISLAV PAVLIČIĆ Šlajfo u dresu imenjaka iz Cerne kompletirao kolekciju titula prvaka!

Tomislav Pavličić (s loptom) u jučerašnjem ogledu protiv Boboćana FOTO: Tihana Koprtla

Jučerašnjom pobjedom protiv bobotskog Borca ceranski Tomislav osigurao je naslov prvaka Međužupanijske nogometne lige Osijek-Vinkovci, a njegov imenjak Pavličić upotpunio je kolekciju titula osvojenih u svakom rangu natjecanja u kojem je igrao!

– Do ove sezone nedostajala mi je četvrtoligaška „kanta”, sad i nju imam u riznici – naglašava Tomislav Pavličić, znan i kao Šlajfo.

Dakle…

– U sezoni 2010/11. osvojio sam naslov prvaka Slovenije s Mariborom, 2. HNL osvojio sam s Cibalijom (2004/05.), trećeligaški prvak bio sam sa Suhopoljem (2007/08.), prvak Prve ŽNL vukovarsko-srijemske s Diljem u čak tri navrata, a s Tomislavom sam „uzeo” i ovu 4. ligu, MŽNL Osijek-Vinkovci, koja mi je nedostajala. Super osjećaj!

Šlajfo je u dresu Dilja osvojio tri naslova prvaka Prve ŽNL-VS

Koja je najdraža?

– Ufffff… Teško pitanje. Svaka ima svoju draž, težinu i zadovoljstvo. Teška odluka. Može sljedeće pitanje?

Može; dokad na terenu?

– Dokle god me zdravlje bude služilo. I dok bude gušta na treninzima i utakmica. Godinu, dvije, tri… Vidjet ćemo. Još uvijek ne zaostajem mnogo za mladima.

Sljedeće sezone u dresu…?

– Još jedno teško pitanje. Vidjet ćemo nakon okončanja ove sezone, imamo još dva kola s tim da u Mece ne putujem zbog tri žuta kartona. Ono što je sigurno jest da će prvi s kojima ću sjesti za stol biti Ceranci. Koje sam napustio u siječnju 2015. kada sam otišao u Balmazujvaros, mađarskog drugoligaša. Tada sam iz Cerne otišao kao kao jesenski prvak Prve ŽNL-VS, a tako se poklopilo da sam se zimus vratio i na neki način ove sezone vratio dug ovom super korektnom klubu.

Uglavnom, u Šlajfinoj zlatnoj ljevici – koja ni u 40. ne zna za predah – uživat ćemo i dalje!