Tomislav Radotić novi trener Cibalije: Uzbuđen sam, Vinkovci su mjesto moje sreće!

Kako smo još jučer najavili, Tomislav Radotić novi je trener Cibalije! Tijekom današnjeg prijepodneva pregovori su finiširani, a tijekom ranog popodneva priča je definirana potpisom ugovora. Sportski direktor Zoran Tomić:

– Radotić je bio naša želja, sretan sam i zadovoljan što smo pregovore okončali na ovaj način. Riječ je o ambicioznom mladom treneru koji se ozbiljno posvetio struci, ima afinitet prema mlađim igračima i iskustvo rada s njima, a i osjeća ovaj grad i klub s obzirom na to da je bio naš dugogodišnji član. Sve su to reference koje su nam odgovarale. Radotić se u Vinkovcima afirmirao kao igrač, a nadam se da će to ovdje reprizirati i u trenerskom pozivu.

Cibalia je Radotića (ob)vezala ugovorom na godinu plus godinu, premda je u trenerskom poslu jasno da vijek trajanja određuju – rezultati. Kakve su ambicije, pitamo još Cibalijinog direktora s prefiksom „sportski”?

– Stabilizacija pri vrhu ljestvice Prve nogometne lige, a ako se ukaže prigoda i napad na sam vrh – dodao je Tomić.

Radotić kaže kako su se njemu i Cibaliji poklopile ambicije i ne skriva uzbuđenje zbog povratka na mjesto sreće.

– Da, Vinkovci su mjesto moje sreće, u ovom gradu i ovom klubu proveo sam divne trenutke života. Uzbuđen sam zbog novog izazova, stvarno mi je čast i zadovoljstvo što sam postao Cibalijin trener. Očekujem da ćemo uz novu energiju u klubu podignuti Cibaliju na višu razinu – rekao je Radotić koji je prvu prozivku svlačionice zakazao za 7. srpnja.