TOMISLAV SLAVI TITULU U nedjelju svi u Cernu; pečeni vol, bakljada, Jale, braća Begović…

FOTO: Tihana Koprtla

Pripreme za proslavu naslova prvaka Međužupanijske nogometne lige Osijek-Vinkovci u završnoj su fazi. Cerna će u nedjelju „gorjeti”! Iz NK Tomislav s tim u svezi obavještavaju sve navijače i simpatizere kluba te ljubitelje nogometa iz ovih krajeva kako je za nedjelju, 11. lipnja, organiziran poseban program naslova prvaka koji počinje u 17 sati utakmicom 34. prvenstvenog kola, ujedno i posljednjeg ovosezonskog, protiv Borinaca uoči koje Tomislav ima nedostižnih osam bodova više ispred imenjaka iz Livane!

Uz promotivne cijene pića, bit će upriličena i podjela porcija vola s ražnja, a ispred klupskih prostorija prodaja prigodnih šampionskih majica te ostalih klupskih suvenira.

U 19 sati na predviđena je dodjela pehara i odličja prvacima, a u 20 sati zasvirat će i zapjevati dobro poznati Jale. Glazbeni program bit će nastavljen u 22.15 sati svirkom braće Begović, a u međuvremenu, točno u 22 sata, predviđen je vizualni spektakl; bakljada u čast prvaka na i oko igrališta NK Tomislav. Sluti na istinski show, iz Cerne stoga poručuju: u nedjelju svi na Školski vrt!