TOP POJAČANJE Bruno Buhač novi voditelj Škole nogometa u Cibaliji!

Predsjednik Damir Mustapić i novi voditelj Škole nogometa Bruno Buhač danas su dogovorili uvjete suradnje, FOTO: HNK Cibalia

Ugledni vinkovački trener Bruno Buhač od prvog dana ožujka preuzet će upravljanje Školom nogometa Cibalije. Epilog je to današnjeg dogovora s predsjednikom kluba Damirom Mustapićem koji slaže kadrovsku križaljku za budućnost vinkovačkog kluba.

Upravo je Škola nogometa posljednjih godina bila na najvećem udaru javnosti zbog iznimno talentiranih generacija koje su u mlađim selekcijama dale niz reprezentativaca, no u konačnici se nije ostvarila afirmacija kroz stvaranje vrhunskih igrača za prvu momčad te realizaciju unosnih transfera.

Pred novim voditeljem Škole u narednim tjednima svakako je analiza stanja unutar omladinskog sektora, kako po pitanju igračkog kadra, tako i po pitanju trenera, skautiranja igrača te općenito uvjeta rada. S obzirom na analitičke sposobnosti Brune Buhača koji je bio desna ruka brojnim trenerima Cibalije, vlada uvjerenje kako će taj prvi korak odraditi – vrhunski.

Ono što je bitno iz pozicije voditelja Škole, Bruno Buhač dobio je apsolutno odriješene ruke u radu i samostalnost kod donošenja svih odluka koje se tiču Omladinske škole pa će imati priliku ustrojiti omladinski pogon isključivo u skladu s vlastitim promišljanjima u uvjerenjima. Ako bude potrebno, to uključuje i dovođenje novog trenerskog kadra koji će moći odgovoriti izazovima i standardima kojima bi se klub vratio tamo gdje mu je i mjesto!