Tople ljetne večeri uz Dunav

Dunav je jedan od glavnih aduta kontinentalne Hrvatske, a Vukovarci su oduvijek imali posebnu povezanost sa svojom rijekom. Mnogi svoje vrijeme provode na njegovim valovima i obalama. I sve je privlačniji i gostima iz drugih krajeva Hrvatske, a Dunavom na riječnim kruzerima doplove i brojni gosti iz cijeloga svijeta.

Mnoge su vukovarske manifestacije vezane upravo uz Dunav. Primjerice, za nama je netom završeni Dunav Fest tijekom kojeg su brojni posjetitelji svim čulima mogli uživati u blagodatima ove izuzetne rijeke.

A pred nama je ponovno Danube Garden Summer Nights – pop-up garden s četiri glazbene večeri na ljetnoj dunavskoj pozornici koja će u svom posebno uređenom ambijentu ove godine ponovno biti hit lokacija za ugodno druženje, zabavu i uživanje u ljepoti vukovarskih ljetnih noći.

Program otvaraju domaće snage glazbene scene; grupa Babylon nastupa 8. srpnja, potom 29. srpnja slijedi mlada i iznimno perspektivna vukovarska glazbenica Mateja Ištuk & Džuboks bend, 12. kolovoza večer će zagrijati grupa Pages, a zadnju večer, 19. kolovoza, upotpunit će prepoznatljivi zvukovi afro-soul i etno beata Aklea Neon & Sound Douglas. Osim ovih vrsnih glazbenika tu će biti i DJ-evi koji garantiraju dobru zabavu do kasno u vukovarsku noć!

Provedite tople večeri u Vukovaru, uživajte u izvrsnom spoju dobre glazbe, osvježavajućih pića i dobrog društva i uvjerite se da je obala uz Dunav najljepša kulisa za koncerte! Više informacija na www.visitvukovar.hr.