Torcida na večerašnjoj utakmici prikuplja donacije za olujom poharanu Slavoniju!

IZVOR: FB/Torcida Split

Uoči utakmice drugog kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Rijeke, a koja će započeti večeras su 21,05 sati, splitska Torcida organizira humanitarnu akciju za pomoć potrebitima u olujom poharanoj Slavoniji. Detalji akcije objavljeni su na službenom Facebook profilu ove grupe te je donosimo u nastavku:

Uoči današnje utakmice, prve ovogodišnje na Poljudu i prve u nizu u kojoj će krcati stadion furiozno povesti Hajduk do pobjede, imat ćemo priliku svi zajedno učiniti dobro djelo!
Naši Slavonci, nažalost, još uvijek zbrajaju štete i suočavaju se s posljedicama strašnoga nevremena koje je u kratkom periodu odnijelo godine i desetljeća rada, truda i predanosti i uništilo njihova imanja, polja i domove.
Ajmo im danas pokazati da nisu samo i da nisu zaboravljeni! Na svim ulazima na sjevernu i istočnu tribinu Poljuda nalaziti će se kutije za donacije u koje prije utakmice možete ubaciti svoj doprinos!

Ništa nije malo, svaki euro je bitan i olakšat će im neizvjesnu i tešku svakodnevnicu koja je pred njima i pripomoći u obnovi imanja i kuća.