Trodnevni seminar u Vinkovcima okupio (prez)imena koja zvuče i znače u HR judo svijetu

U prostoru vinkovačkog Sokolskog doma prošloga je vikenda, u organizaciji Hrvatskog judo saveza, održan kata seminar čiji su voditelji bili Slaviša Bradić, Davor Marinić i Igor Albreht, (prez)imena koja zvuče i znače u hrvatskom judo svijetu, a zbog aktivnog sudjelovanja u seminaru Mojmira Kovača, Roberta Kojca, Darka Krašovca te Siniše Đukića – judo znalaca iz Slovenije i Bosne i Hercegovine – ovaj edukativni događaj imao je i međunarodni karakter.

Dio programa trodnevnog seminara odnosio se i na polaganje ispita za stjecanje majstorskih pojaseva kojemu će pristupiti i troje kandidata iz JK Vinkovci, to su: Ana Kobak, Diana Pavlović i Lara Kopčić.

Koristim prigodu zahvaliti Hrvatskom judo savezu koji je prepoznao naš rad i dodijelio nam domaćinstvo ovom seminaru. Na ovaj način našim članovima i trenerima omogućeno je podizanje razine znanja o tehnikama judarekao je Tomislav Čuljak, predsjednik JK Vinkovci, kolektiva koji već dugi niz godina ima vrlo uspješne natjecatelje (čak i hrvatske reprezentativce!) u katama koji su također nazočili seminaru, što im zasigurno neće odmoći u okviru priprema za ovogodišnje Prvenstvo Hrvatske u katama koje će u ožujku biti održano u Rijeci.

JK Vinkovci, dodajmo i to, na državnoj smotri predstavljat će: Davor Marinić, Zdenko Grgetić, Ivana Kalinić, Ivana Majstorović, Tatjana Lovrić Jovanović, Dario Hajduk i Goran Jović.