U Cibaliji napokon počeli razmišljati o budućnosti!

Matko Jerkić, David Nevistić, Ivan Pratnemer i Luka Bartolović

Iz Genscherove 10b stiže vijest o tome da je Cibalia dvogodišnjim stipendijskim ugovorima uza se vezala četvoricu mlađih pionira. To su: Matko Jerkić, Luka Bartolović, Ivan Pratnemer i David Nevistić.

Na taj način klub s Bosuta spriječio je crne i već viđene scenarije kojima smo svjedočili, a odnose se na odlaske nekih dijamanata iz Cibalijina inkubatora na kojima su drugi zaradili (ili će zaraditi!) masne novce, dok vinkovački klub nije uspio naplatiti odštetu jer igrači nisu bili vezani ugovorima.

Tako je, primjerice, svojevremeno Šimun Hrgović otišao u Hajduk, a Dion Drena Beljo i Ljubo Puljić u Osijek iz kojega transferirani u Augsburg, odnosno Bayern!

Matku, Luki, Ivanu i Davidu želimo mnogo sreće u daljnjoj karijeri te prije svega brojne sretne trenutke u Cibalijinom dresu. Inače, mlade stipendiste, kako u ovoj, tako i ostalim kategorijama osim juniorske, predložili su njihovi treneri, tj. struka, a potvrdio ih je voditelj škole Goran Meštrović. Nitko od juniora nije bio predložen na sjednici Nadzornog odbora – na kojoj su prihvaćeni svi predloženi kandidati bez ikakvih izmjena i dopuna – jer trener juniora Petar Tomić u svom izvješću, kako doznajemo, nije naveo niti jednog kandidata za stipendiju. No, nešto se ipak pokreće, netko je u Cibaliji počeo razmišljati o budućnosti.