U DRUŠTVU NAJBOLJIH Osvajač europske bronce i državna prvakinja kod vinkovačkog gradonačelnika!

IZVOR: Grad Vinkovci

Član Judo kluba Vinkovci Stiv Tomić ostvario je prije devet dana vrhunski rezultat na Europskom kadetskom kupu u talijanskom gradu Follonici gdje je, pod hrvatskom zastavom osvojio brončanu medalju u kategoriji do 66 kilograma.

Nešto ranije, početkom mjeseca, a nakon tri dobivene borbe u kategoriji do 44 kg, Eva Brdar stigla je do naslova prvakinje Hrvatske u kadetskoj judo konkurencijiUz osobno odricanje i naporne treninge, oba rezultata plod su i višegodišnjeg rada trenerice Ivana Kalinić iz Judo kluba Vinkovci.

– Ovi iznimno talentirani mladi sportaši nastavljaju dobro uhodanim stazama uspjeha svojih prethodnika koji su Judo klub Vinkovci učinili jednim od najuspješnijih sportskih kolektiva u ovom dijelu Hrvatske, s preko 520 odličja osvojenih na državnim i međunarodnim natjecanjima. Velike čestitke i pohvale Stivu, Evi i njihovoj trenerici Ivani Kalinić, kao i svim drugim trenerima koji uspješno odgajaju čak 150 malih judaša, ali i svima onima koji su preko pet desetljeća gradili klub koji je danas sinonim za sportski uspjeh, rekao je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić koji je danas upriličio prijem ovih mladih, a već tako uspješnih sportaša.