U siječnju ljubavne veze najčešće pucaju kao staklo! Evo zašto…

Ilustracija/Pixabay

Prvi mjesec u godini, znamo ga i kao siječanj, mjesec je u kojem parovi najčešće raskidaju ljubavne veze. Stanovita britanska osiguravateljska kuća provela je anketu kojom su potvrđene pretpostavke da je siječanj najpogubniji mjesec za ljubavne veze.

Naime, tijekom siječnja, pokazala je spomenuta anketa, razmirice među partnerima su najučestalije, a povezane su s više čimbenika; kratki dani, loše raspoloženje uvjetovano lošim vremenski prilikama, nedostatak novca prekomjerno potrošenog tijekom prethodnog blagdanskog razdoblja…

Dosada, nedostatak sunčeve svjetlosti, manjak novca i lagana depresija nepogrešiv su recept za prekid, tvrde Britanci. Nedostatak sunca čini nas letargičnima, a nedostatak fizičke aktivnosti i činjenica da smo zatvoreni u prostoru čini nas nervoznima.

Ako ste, ne daj vraže, primijetili određenu nestabilnost u vezi, imajte na umu da nam je do kraja siječnja ostalo još tjedan dana. Stisnite zube, izdržite! Dolazi nam mjesec ljubavi… I emotivne stabilizacije. Ako se ovih u ovih par dana i potkrade kakva svađa, ne marite zbog toga. Nakon svađe – dvaput slađe!