U utakmici preokreta Nebeskoplavi ostali bez ičega; Dubrava TK – Cibalia 3:2

Dvanaest minuta i još nešto malo sudačke nadoknade dijelilo je nogometaše Cibalije od prve gostujuće ovosezonske pobjede. A na kraju su na gostovanju kod Dubrave TK, u 22. kolu Druge HNL, ostali i bez boda!

Nakon prvoga dijela slutilo je na „happy end” za družinu s Bosuta koja je pogocima Bubnjara (30.) i Dogana (45.) preokrenula inicijalno vodstvo domaćih (Babin, 22.). Cibalia je stečenu prednost iz prvoga dijela u nastavku branila ofenzivnim gardom, prijeteći domaćem vrataru Ilinčiću kadgod je stigla u priliku.

No, kako se primicao kraj, tako je i Dubrava TK bila sve ambicioznija sa željom za barem izjednačenjem, koje je i stiglo u 78. minuti kada je Ljubanović iz kaznenog udarca matirao vratara Kovačevića za 2:2. Prethodno, penal na Petroviću skrivio je Oršolić.

Četiri minute kasnije spomenuti Petrović se sjurio prema Kovačeviću, ali je doista šeprtljavo reagirao u situaciji u kojoj se činilo da samo dobre vile mogu spasiti Jozinovićeve dečke.

No, Cibalia je na kraju ipak ostala bez ičega, jer je Ljubanović u 88. minuti iz poluvoleja smjestio još jednu loptu iza Kovačevića osudivši Nebeskoplave na novi krah! I sve veće brige…