U Vukovar 1991 stigao napadač zvučnog prezimena i još zvučnijeg imena – Zinedin Mustedanagić!

Vukovar 1991 je angažirao zvučno pojačanje! Štoviše, ne znaš je l’ mu zvučnije ime ili prezime – Zinedin Mustedanagić! Ime je dobio po slavnom i planetarno popularnom francuskom nogometašu, a nogometnu dinastiju Mustedanagić ne treba posebno predstavljati, osobito onima srednje i starije generacije; novi član vukovarskog kluba dijeli prezime s legendarnim Džemalom Mustedanagićem, legendarnim nogometašem zagrebačkog Dinama (kasnije i bečke Austrije), kao i pokojnim nogometnim trenerom Fahrudinom.

Zinedina je prije dolaska u Vukovar 1991 bilo posvuda; praškim klubovima Sparti i Dukli, u Češkoj je igrao i za Ceske Budejovice, u Slovačkoj, pak, za Ružomberok, u BiH za Sarajevo, a u Albaniji za Vllazniju iz koje je stigao u Vukovar. U njegovoj sportskoj putovnici upisani su i deseci nastupa za mlade reprezentativne vrste Bosne i Hercegovine.

– S Mustedanagićem smo potpisali ugovor na „godinu plus godinu”. Riječ je o igraču koji igra na poziciji napadača, pokriva i prostor povučene špice. U svakom slučaju, vjerujemo da će unaprijediti našu igru – rekao je sportski direktor Vukovara 1991 Dražen Pernar.

Inače, Mustedanagiću su 24 godine, a njegova procijenjena vrijednost na Transfermarktu iznosi 200.000 eura.