UČILIŠTE STUDIUM 10. listopada Dan otvorenih vrata i 20% popusta na programe prekvalifikacije!

Prvo učilište sa znakom hrvatske kvalitete ponovno odobrava velike popuste. Vodeća institucija u obrazovanju i prekvalifikaciji otvara svoja vrata 10. listopada (utorak). Ovo je prilika koju ne smijete propustiti jer će toga dana svi programi prekvalifikacije ponovno biti dostupni s čak 20% popusta.

Učilište Studium je prva ustanova za obrazovanje odraslih koje nosi znak “Hrvatska kvaliteta”, a poznata je i po tome da svoje djelatnike i polaznike vrlo često nagrađuje i vodi na edukacije diljem cijele Europe.

Dakle, 10. listopada je dan kada se možete bolje upoznati s programima koje nude, njihovim radom te se posavjetovati o svojoj karijeri s karijernim savjetnikom i stručnjacima u obrazovanju.

Studium poziva sve zainteresirane da im se pridruže na Danima otvorenih vrata i iskoriste izvanrednu priliku za upis u programe prekvalifikacije s 20% popusta pa čak i na one najtraženije.

U ponudi: farmaceutski tehničar, fizioterapeutski tehničar, dentalni tehničar, dentalni asistent, tehničar vuče – strojovođa, komercijalist, kozmetičar, zdravstveno-laboratorijski tehničar, elektrotehničar i još mnogi drugi.

Za više informacija posjetite njihovu web stranicu, društvene mreže ili ih kontaktirajte na broj +385 32 617 100.