Udruga „Zdrav život – Na putu do cilja” od subote u novom prostoru

Zdrav život – Na putu do cilja”, naziv je vinkovačke udruge koja se bavi promicanjem zdravog života, tjelovježbe, druženja i putovanja, a koja će vrata svojih novih prostora otvoriti u subotu, 19. ožujka, u 10 sati. Predsjednica Ljiljana Ulman pokretanjem udruge ostvarila je svoju dugogodišnju ambiciju koja spaja ugodno s korisnim, a podrazumijeva približavanje ljudima kroz promicanje zdravog načina života.

– Treninzi koje organiziramo nisu samo za one koji žele izgledati TOP, nego za sve one koji žele živjeti zdravo, osjećati se dobro i održavati svoje zdravlje dugoročnijim, a život kvalitetnijim – napominje Ljiljana koja je udrugu pokrenula u studenom 2020. godine, ima 40-ak članova, a dosad je djelovala u ulici Hrvatskih kraljeva 8.

Od ove subote smještena je u novom prostoru, u strogom središtu grada, u Ulici bana Jelačića 4, preko puta gradskog poglavarstva.

– Riječ je o prikladnijem prostoru, prije svega komfornijem, u kojem će našim članovima biti omogućeni bolji uvjeti za rad, ali i za druženje.

Udruga „Zdrav život – Na putu do cilja” svojim članovima pruža sljedeće usluge:

– Kružni treninzi srednjeg intenziteta, kružni treninzi balansa, snage, izdržljivosti i kondicije, programi za djecu od 6 do 12 godina, kao i prilagođeni programi za osobe starije od 60 godina, kako za početnike, tako i one sa zdravstvenim problemima.

Kao posebnost djelovanja ove udruge njezina predsjednica podvlači:

– Namjeravamo organizirati zajednička putovanja i druženja kroz koja bi se ljudi upoznavali i stjecali nova prijateljstva, a planiramo i održavanje sportskih kampova izmještenih iz Vinkovaca na atraktivne destinacije, na Jadranu, ali i u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Uza sve to, intenzivno ćemo se baviti i edukacijom kroz organizaciju predavanja i seminara na zadane teme vezane uz našu djelatnost.

Treninge vodi Ljiljana Ulman, licencirana instruktorica fitnessa, kojoj u radu s korisnicima pomaže Ivan Škof, također educirani trener.

– Imamo prostora za nove članove, pa sve zainteresirane pozivamo da se na dan otvorenja, dakle u subotu, predbilježe za termine i vrste treninga te sve ostale informacije koje su dostupne i na broj mobitela 098/349-638 – zaključuje Liljana koja će svoje životno geslo „Moj život, moj lijek, moj bol, moj uspjeh!” nastojati prenijeti korisnicima udruge.