UDRUGE Podijeljeni ugovori; evo tko su rekorderi po dodijeljenim sredstvima!

U Vinkovcima su danas dodijeljeni ugovori o raspodjeli financijskih sredstava temeljem Javnog natječaja Grada Vinkovaca za dodjelu financijskih potpora programima, projektima i aktivnostima u području socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarnog djelovanja, rada s mladima i udrugama proisteklih iz Domovinskog rata za 2024. godinu. Riječ je o 45 udruga koje će provesti jednaki broj projekata iz navedenih područja u ovoj godini, a za što su ukupno dobili iz gradskog proračuna 113 tisuća eura.

Veliko hvala članovima udruga, volonterima i svima koji svojim radom u udrugama daju veliki doprinos poticanju zajedništva, realizaciji sjajnih ideja važnih za društveni život i zdravlje naših sugrađana. Hvala vam što je naš grad zbog Vas prekrasno mjesto za život, istaknuo je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić. 

Daleko najveći iznos sredstava dobit će Gradska udruga umirovljenika grada Vinkovaca za aktivnosti na unaprjeđenju kvalitete života umirovljenika i građana treće životne dobi, a riječ je o iznosu od 13.200 eura, slijedi Vinkovačka udruga umirovljenika koja će dobiti 11.100 eura za rekreacijsko plivanje vinkovačkih umirovljenika te konjički klub Satir s 8.500 eura za Program terapijskog jahanja i aktivnosti pomoću konja „Konjskim hodom u život s pokretom“.

Popis svih udruga i dodijeljenih im sredstava možete pronaći OVDJE.