ULTRASI U AKCIJI UREĐENJA ISTOKA Bravo, dečki! Tako se voli Cibalia…

Denis Hodak, Marijan Matijević i Dominko Sitar FOTO: db

Nogometaši Cibalije u vikendu pred nama prinudno su oslobođeni prvenstvenih obveza zbog prisutnosti koronavirusa u svlačionici njihovih nesuđenih suparnika (Rudeš). Sljedeća utakmica na programu je 5. ožujka kada u Vinkovcima gostuje Jarun. Bit će to prvi ovogodišnji domaći ogled Nebeskoplavih koji su na vinkovački travnjak posljednji put u borbi za bodove istrčali 27. studenog prošle godine u onoj već opjevanoj utakmici protiv Solina (od 0:3 do 5:3).

Nema sumnje da će Jozinovićevi dečki (i) protiv Jaruna imati gromoglasnu podršku Ultrasa koji su ovih dana zasukali rukave uređujući istočnu tribinu.

– Istočna tribina jako je zapuštena, pa ju ovih dana čistimo i uređujemo sjedalice. Imamo malo primitivnu, ali vrlo efikasnu tehnologiju koja počiva na plinskoj boci i breneru. Sjedalice nakon tog tretmana dobiju novi sjaj – rekao nam je Marijan Matijević, znan i kao Coma, koji je nedavno preuzeo odgovornu ulogu voditelja vinkovačkog stadiona čija bi istočna tribina do prve domaće utakmice trebali zabljesnuti.

– Pred nama je lijepo vrijeme, nadamo se da ćemo uspjeti, iako ima dosta posla.

Ali, ima i dobre volje, entuzijazma, volonterizma…

– Svakako bih pohvalio naše dečke, Ultrase, koji su se dobrovoljno stavili na raspolaganje i bez ikakve naknade pomažu u ovoj akciji. Danas su ovdje Denis Hodak i Dominko Sitar, u prethodnoj akciji sudjelovali su Ivan Jokić i gospodin Zdenko Jakuš, inače veteran s tribine, a svoj doprinos kad god treba nesebično daje i Damir Grbac – zaključuje Coma.

Tako se voli svoj klub! Dečki, bravo!