“Upiši program Farmaceutski tehničar i pokreni karijeru uz Učilište Studium i dm!”

Učilište Studium i dm-drogerie markt Hrvatska partneri su u kampanji “Upiši program Farmaceutski tehničar i pokreni karijeru uz Učilište Studium i dm!” koja za cilj ima unaprjeđenje kvalitete osoblja i obrazovanje nove generacije farmaceutskih tehničara. Kao prva ustanova za obrazovanje odraslih koja je nositelj znaka Hrvatska kvaliteta, godinama uspješno obrazujemo generacije farmaceutskih tehničara te našim bivšim, sadašnjim i budućim polaznicima pomažemo ostvariti puni potencijal.

Zbog sve veće potražnje za farmaceutskim tehničarima u dm poslovnicama diljem Hrvatske, želimo okupiti kvalitetnu bazu potencijalnih, budućih zaposlenika koje zanima razvoj karijere u dm-u po završetku prekvalifikacije na Učilištu Studium. Bilo da želiš upisati prekvalifikaciju, aktualni si polaznik ili si završio/la ovaj program u sklopu Učilišta Studium, ispunjavanjem forme ulaziš u zajedničku bazu Studiuma i dm-a koja služi kako bi dm na jednom mjestu imao podatke svih osoba koje su zainteresirane za rad u njihovim poslovnicama. Prema tim podacima, dm zainteresirane osobe po potrebi može kontaktirati za posao .

U suradnji s dm-om, organiziramo online i offline event “Okrugli stol – pokreni karijeru uz Učilište Studium i dm!” koji će 24. studenog u 12 sati biti održan u Studium poslovnici u Osijeku. Na eventu ćemo razgovarati o prekvalifikaciji, trajanju programa i prakse, poslovima koje obavljaju te kolika je potražnja za farmaceutskim tehničarima.